dilluns, 22 d’octubre de 2007

Räikkönen guanya


Juan Enrique Tur finalitza amb una pregunta malvada i molt intencionada un post sobre el “Cas Pla” (ha estat un goig seguir-lo a Malva-Rosa Connection ):

“¿Por qué el logo del PSOE en la Comunitat lleva incluido el PV de País Valencià si a la que surge un problema tienen que venir de Madrid a decirles cómo arreglarlo?”

Casualment, dos dies després coincidix (la culpa no és de “Testigo”) amb l’ínclit González Pons (“verde por fuera rojo por dentro igual a negro tumba”) que fa unes declaracions sense cap tipus de pudor al més pur estil Ricardito Costa.

Així ho recull hui dilluns Europa Press:

"[González Pons] Manifestó que el PPCV es "el único partido valenciano" que se presenta a estas elecciones, "dado que el PSPV ha dejado de serlo y es directamente PSOE Ferraz", por lo que "no puede considerarse ya un partido valenciano", señaló.

I té la barra d’afegir:

“Esteban González Pons criticó que "ella [Teresa Fernández de la Vega] por sí misma se propuso y aceptó, sin que ningún órgano -del partido- se lo haya propuesto y sin que nadie haya salido a invitarla candidata al Congreso por Valencia", aseveró. Agregó que esta actitud le recordó al "Caribe" porque, según señaló, "el PSOE está en la fase un poco caribeña de autoproclamaciones de los candidatos al son de la música y de los carteles". Destacó que "esa práctica africana de democracia, en el PP no se lleva".

Cada vegada la cara dels populars és més dura. Qué ja no s’enrecorda dels casos amb els “zaplanistes”, de l’autoproclamació del seu líder Rajoy (“y cierra España”) fa unes setmanes, del “Génova decide”, del dit i la lllibreta blava d'Aznar… Quina barra!

Al remat, el que queda palés és que els dos grans són excatament el mateix, et caurà un millor que l’altre, però a l'hora de fer política són dos gotes d’aigua. Mentre, alguns valencianstes ens l’agafem en paper de fumar.

I és que després de vore l’altre dia la Fòrmula-1 m’encantaria vore el valencianisme (els tercers en discòrdia) guanyar el campionat, mentre Alonso(PP) i Hamilton(PSOE) es barallen eternament sense fer els deures.

¿Serà possible que a la política valenciana guanye alguna vegada Kimi Räikkönen ?