dimarts, 22 de gener del 2008

La cuina de la política


He de reconèixer que els meus dissbates ja no són el que eren. El passat 19 de gener em trobí amb un regal inesperat. Va ser el programa Millenium, que dirigix Ramon Colom al Canal 33 (per cert, els valencians volem TV3).

Eixe dia el programa portava per títol “La cuina de la política” i prometia. Va començar amb una entrevista a Jordi Pujol, president de la Generalitat catalana durant més de 20 anys, que va parlar de la primera part de les seues memòries. El tinc a la llista dels bons propòsits d'enguany.

La segona part fou un debat entre representants de tots els “think tanks” dels partits catalans. Per als interessats en estos assumptes he de dir que va ser força interessant. Cal clicar damunt del capítol titolat La cuina de la política.

Aprofite la comunicació interblogs, a propòsit de l’article "Un think tank per al valencianisme" que Taronget ha deixat al lúcid No cap en cap cap. Coincidixc i compartixc amb tots la necessitat d’un “think tank” pel valencianisme.

Un apunt, TV3 demostra -tot i les crítiques- que es pot fer bona televisió pública, divulgativa i plural (recorde, hi eren representats tots els partits catalans, tots: PP, PSC, CiU, ERC i ICV).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hem d'aprofitar l'avantatge q suposa q molta de la nostra gent tinga estudis superiors i estiga estretament vinculada al món de la Universitat.
Per cert, gràcies per la referència al nostre bloc, ;)