dissabte, 16 de maig de 2009

Dos actes que no es poden perdre de vista

Esta pròxima setmana l'agenda de la ciutat de València té dos actes assenyalats amb color fosforescent. I els dos al mateix espai, al carrer La Nau, a la Universitat de València. Un el protagonitza el president Jordi Pujol amb una conferència i l'altre un duet format per un periodista i un professor que fou polític. Anotem:

-Dimecres, 20 de maig, 19:30 h.
Jordi Pujol pronuncia la conferència "Catalunya, Espanya, Europa", convidat per Valencians pel Canvi.

-Dijous, 21 de maig, 19:30 h.
Presentació de dos llibres: España a la deriva, d'Enric Juliana (subdirector de La Vanguardia) i Geopolítica y gobierno del territorio en España, de Joan Romero, professor de la Universitat de València. L'acte el presentarà el professor Josep Vicent Boira i està organitzat per l'associació Tirant lo Blanc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

campanya el BLOC al debat de las provincias.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20090531/politica/candidatos-valencianos-debaten-sobre-20090531.html
Ens tenen por de que es vega que gran candidat es Nomdedeu. entreu i comenteu.
".. a las 21.30 horas, será el escenario donde, por primera vez, confronten sus programas electorales el número 6 en la lista del PP, José Manuel García Margallo; el candidato número 12 del PSOE, Andrés Perelló; la número 4 de IU, Esther López Barceló, y la número 7 de UPyD."

CAMPANYA NOMDEDEU AL DEBAT DE LASPROVINCIAS TV. Millor enviar emails a este senyor: JUAN CANDELA Director de LPTV jcandela@lpteva.com