dimarts, 17 de juny del 2008

Un mem com un altre

L'amic de Captiu i desarmat em posa en un compromís al barrejar-me en un joc blogosfèric que -he de reconèixer- que no acabe d'entedre massa. Es tracta, si ho he captat bé, de deixar  constància de cinc blogs que m'agraden. En teoria, estos seguiran una cadena que donarà a conèixer nous blogs als que passen per cada blog en qüestió. Anem allà.

N'hi ha un blog que em té captivat des del primer moment. Deu ser l'únic que és capaç de penjar un post amb un article de Susana Fortes després d'un altre on glosa la figura de Santa Maria Micaela del Santíssim Sagrament o escriure unes quantes notes sobre Sant Eliseu, profeta i a continuació comentar l'absentisme al Congrés dels Diputats de Madrid. Es tracta del Blog d'Àngel Canet (Valldalbaidí). Imprescindible. Ni un dia sense actualització.

Per Tutatis! que porta l'epígraf "còmic, subcultura i opinió". Segurament, un dels motius pel que m'he fet lleugerament lector de còmics i novel·les gràfiques. Gràcies.

La terra, l'aigua, l'horta, l'arrelament que ens duu pels segles dels segles... Lo sequier de Faitanar, fet per Andarella, tan minuciós i amb tots els detalls. Llàstima que no es prodigue.

El quart de meu mem és el blog -que crec que ja he citat en alguna ocasió- fent referència a l'esperança front a la desesperança. Em referixc a Laeto animo, del català Jordi Llisterri, director de Foc Nou.

Finalment, no puc deixar de referir-me a un que ja sé que no seguiran cap cadena. I no sols perquè siga l'únic de fòra del nostre domini lingüístic. Es diu You thought we wouldn't notice... i entenc que significa alguna cosa així com "Pensaves que nosaltres no ens enteraríem...". I dé qué va? Molt fàcil. Recullen quantitats immenses de dissenys de tot tipus de còpies, plagis i trampes. Samarretes idèntiques a un graffitti o espardenyes que s'asemblen al disseny d'un determinat autor que res té a vore... Divertidíssim.

I, ara, els "post scriptum" de torn. No l'he posat en el mem perquè ja n'haurà fet molts a Baydal, del -encara- indispensable en la blogosfera valenciana Vent d Cabylia. Conegut per tothom, no fa falt dir res més. Segurament, mai m'hauria animat a escriure a l'internet sense haver seguit durant molt de temps el seu blog. Gràcies.

I deixe constància -fòra de concurs- dels blogs dos polítics pels que sempre passe: un, el d'Enric Morera (Bloc) i l'altre, el de Duran i Lleida (UDC).

Bora nit.

4 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Home, moltes gràcies. I això em recorda una cosa...

Marc Sack ha dit...

Veig que t'has animat. Sembla una tonteria, però té la utilitat de donar a conèixer nous blogs, la qual cosa sempre està bé. Vinga, salutacions.

sequier ha dit...

Xe, jo tampoc en sé massa de mems d'estos, però crec que s'ha d'avisar al elegits. Si no passem per ací tots els dies, no ens assabentem.

Bé, primer de tot moltes gràcies per pensar en mi i en el meu blog, tot i que crec que no es mereix. I no és modèstia, és la veritat. Sóc dels que creu que al meu blog només he d’escriure quan tinc alguna cosa interessant a dir (i això només passa molt de tant en tant), o si tinc temps d’escriure alguna altra cosa amb un poc de qualitat (una altra cosa que també passa molt de tant en tant). I clar, així va d'abandonat, pobret.

De tota manera s’agraix, ja voré a qui li l’envie jo ara.

Salutacions,
Andarella

Soca ha dit...

Vicent, gràcies per tot.

Antònia, amic, gràcies per la teua menció al mem.

Sequier, home, no fa falta passar-se per cada blog que per això ja estan els technoratis i exies coses. Pren nota del teu on pots vore les reaccions: http://technorati.com/blogs/sequierdefaitanar.blogspot.com?reactions

Descanseus per l'estiu, amics.