diumenge, 19 d’octubre del 2008

Setmana mogudeta

La setmana que ara encetem és presenta mogudeta i això que acabarà el proper 26 d'octubre amb els tradicionals actes del Darrer Diumenge d'Octubre a El Puig -ja en parlarem-.

Prèviament es celebren dos interessants propostes acadèmiques en l'àmbit universitari. Un es la Jornada Internacional "La investigació Personalista en l'Espai Europeu d'Educació Superior", organitzada pel Grup d'Estudis sobre Personalisme i Cosmopolitisme del Departament de Filosofia del Dret, Moral i Política de la Universitat de València, que es celebrarà el 21 d'octubre a la Sala Adolfo Miaja de la Muela.

L'acte de cloenda d'esta jornada es presentarà el llibre col·lectiu Vida amunt i nacions amunt. Pensar el País Valencià en temps de globalització, publicat per la Facultat de Dret.
Clica per vore el programa complet


SEMINARI INTERNACIONAL SOBRE SIMONE WEIL
Tanmateix, del 22 al 24 d'octubre la UIMP celebra un interessant seminari internacional titulat "Simone Weil, la conciencia del dolor y la belleza. Revisión crítica ante el centenario de su nacimiento", dirigit per la professora de la Universitat de València, Emilia Bea. Entre els professors i experts que hi participaran en el seminari figuren José Jiménez Lozano, Jesús Ballesteros, Miklos Vetö, Juan Ramón Capella, Carlos Ortega, Wanda Tommasi, Massimo La Torre, August Monzon i José Ignacio González Faus, entre d'altres.

Simone Weil (París, 1909-Ashford, 1943)