dijous, 11 d’octubre del 2007

Atemptat contra el Bloc




Llig al Blog de Pere Fuset , portaveu del Bloc Jove, la narració dels fets sobre l'atemptat a la seu nacional del Bloc a la ciutat de València. Es junta tot: impunitat, inoperànica, incompetència, desinterés... i tot es pot repartir a parts iguals entre el PP i el PSOE. Ho sent, però així ho veig. Ho dic perqué quan a les properes eleccions els dels cants de sirena del "mal menor" que no ens donen la tabarra.

Diu Fuset:

“Tot apunta a que l'artefacte col·locat la nit del 8 d'octubre a la porta de la seu nacional del BLOC no era una simple brometa sinó un autèntic artefacte explosiu que d'haver esclatat haguera produït molt més que una simple fogonada. Per dir-ho clar, la nit del 8 d'octubre, a la Ciutat de València es va produir un intent d'atemptat amb explosius contra el BLOC.

Sobre la impunitat amb que actuen els grupuscles feixistes al nostre territori no puc afegir molt més del que ja he comentat en altres ocasions tot i que la col·locació de l'explosiu suposa un bot considerable que supera l'anècdota. No obstant hi ha un parell de reflexions des de la més profunda indignació que trobe que és just compartir i difondre”.


Continuar llegint al Blog de Pere Fuset...