dijous, 4 d’octubre del 2007

Camps vol cumplir la llei (a propòsit de TV3)



Ara va, i resulta que Francisco Camps, el President, està d'un cumplidor que no s’ho creu. Veig açò (segons recull a Las Provincias) en resposta a Oltra (grup de Compromís a les Corts) sobre l’afer TV3 al País Valencià i m'esborrone:

[Camps] Defendió el cierre de los repetidores en territorio valenciano en el "interés" de la Justicia para "aplicar la legalidad, igual que se haría con locales de ocio que no tienen licencia de actividad; no es una cuestión en absoluto de la Generalitat, es la Justicia la que decide lo que se tiene que hacer".

Ací la notícia completa.

I a Infotelevisió també teniu l'oportunitat d'avergonyir-vos al sentir al nostre president Camps (paladín de la libertad de expresión y la pulcritud informativa en Canal 9) atrevint-se a dir quin tipus de televisió faria l'esquerra. Brutal.

I és que tots volem que el Govern de la Generalitat cumplixca la llei. Ací li'n assenayle una que ja té uns quants anyets I que no es cumplix. Es tracta de la LLEI D’ÚS I ENSENYAMENT DEL VALENCIÀ

Senyor Camps, comence a cumplir la legalitat fent que es cumplixca esta llei –completament-. No sols farà el que correspon a un governant, sino que passarà a la història per ser el president que recuperà definitivament el valencià per als valencians.

Volem vore TV3 (siga lliberal per una vegada, per favor).