diumenge, 14 d’octubre del 2007

Dia d’Acció del Blog. Acció Ecologista Agró



El 15 d’octubre es el Dia d’Acció del Blog . Enguany està dedicat al medi ambient . Participe activament i amb molt de gust amb esta campanya.

A més un blog amb un nom que ens duu a la muntanya i al camp, a l’arbre, a la natura, no pot deixar passar esta ocasió. Així que he decidit fer un xicotet homenatge.

Quan al País Valencia algú es referix al medi ambient no té més remei que parlar de l’activitat realitzada des de 1983 per ACCIÓ ECOLOGISTA AGRÓ , el grup ecologista més nombrós del País Valencià. A més, AE-Agró és independent de partits polítics i administracions. AE-Agró és una entitat plural oberta a qualsevol persona que faça seu el principi d’actuar per a contribuir coherentment a millorar el medi ambient. La denúncia i la sensibilització social són els eixos de la seua activitat.

Denuncien les agressions mediambientals a través d’accions pacífiques, recursos judicials, al·legacions, informes, comunicats de premsa i altres. També sensibilitzen la societat sobre els problemes del medi ambient i les possibles vies de solució organitzant xarrades, taules redones, projeccions audiovisuals, exposicions...

Ací deixe un vídeo molt pedagògic, produït per AE-Agró, sobre la destrucció de la Serra Calderona (vàlid, en qualsevol cas, per altre lloc on els PAI amenacen territoris protegits). Perdeu uns minutets que s’ho val. I si sou mestres de Coneixement del Medi o professors a Secundària és un material molt aprofitable.

En Venda Parc Natural. La Calderona .



Gràcies, amics, d’Acció Ecologista Agró per estimar tant el País Valencia i pel vostre exemple sempre.