dimecres, 31 d’octubre del 2007

Duran i Lleida estarà a València el 8 de novembre


Que alce la mà qui no crega que el País Valencià necessita d’un partit democristià fort i de polítics de la talla de Josep Antoni Duran i Lleida president del Comité de Govern d’ Unió Democràtica de Catalunya . Per dos motius: per construir el país, primerament, i pel missatge democràtic i de llibertat que introduix a la societat que també servix per la seua construcció. Amb igual importància, també pel que suposa de fidelitat a la llengua i la cultura catalana.

Ací podeu escoltar una entrevista de 10 minuts del passat 29 d’octubre a –oh, sorpresa!- Ràdio 9, on evidencia en els conflictes dels transports de Barcelona la veu eminentment catalana en defensa dels interessos dels ciutadans, lluny de la lluita partidista del tripartit i dient les coses clares al Govern Central sense caure en el victimisme dels populars nostres.

Per cert Duran i Lleida també escriu un blog i una carta setmanal .


PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “ENTRE UNA ESPANYA I L’ALTRA”
El proper 8 de novembre –ho tinc apuntat a l’agenda del blog des de fa dies- a les 19:30 estarà a l’ Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12 València) hi estarà per presentar el seu últim llibre “Entre una Espanya i l’altra. De l’11-M a l’atemptat de Barajas”.

A l’acte hi estarà acompanyat de Vicent Miquel i Diego, d’ Unió Democràtica del Poble Valencià . UDPV, unes sigles molt importants pels valencians, però lluny del pes que deuria assolir al País Valencià. Perquè el valencianisme no és dels anys seixanta. Hi ha una tradició de més de 100 anys que cal conèixer i integrar per fer-nos forts.