dijous, 1 de novembre de 2007

Antònia Font i l'Orquestra Simfònica de Bratislava. Visca!


Hui, dia de Tots Sants i vespra del de Difunts, em trobe amb una magnífica notícia a l’ Avui.cat : “Antònia Font reconstrueix les seves cançons amb l'Orquestra Simfònica de Bratislava” .

Diu l’Avui els Antònia Font:
“El quintet mallorquí de pop Antònia Font publicarà el 12 de novembre que ve el seu nou disc, Coser i cantar, gravat amb l'Orquestra Simfònica de Bratislava. En aquest doble CD i DVD, Antònia Font reconstrueixen vint de les seves millors cançons al costat d'aquesta orquestra eslovaca, que, amb una cinquantena de músics de vent i corda, segueix els nous arranjaments del compositor Miquel Àngel Aguiló, que uneixen simfonisme amb pop.

El títol del disc em sorpren -“Coser i cantar”-. Crec que no m’agrada, però als que tenim als Antònia Font en un altar no ens és permés “discrepar”.

Ara, repasse el memorable concert celebrat a València fa tot just un any a El Loco, el massa curt del mes de juny a les portes del MuVIM i el grandiós i festivaler de Dénia al Rockalamar.

I, per celebrar-ho, ens regalem “Viure sense tu”, Enregistrat a la sala El Loco de València el 18 de novembre de 2006:I arriba un dia que sa vida és un teatre,
que se diu felicitat,
primavera i trinaranjus
amb qui més has estimat,
te regal sa meva vida
i sense tu ja no me val