dijous, 14 de febrer del 2008

De la Vega i el valencià

El món al revés. Ja sabem que Font de Mora pensa com Carod-Rovira que el català és una llengua estrangera per als espanyols. I, ara, l'ABC es preocupa pel valencià. Ho hem pogut llegir hui (sí, ho sé, també llig ABC, com Cabòries de Txernòbil):

"Dominio del valenciano o debate con Acebes
La negativa de Fernández de la Vega a celebrar el debate con González Pons tiene diferentes interpretaciones. En el PP consideran que su temor a Canal 9 se cimenta en su escaso dominio del valenciano -no lo habla, ¿pero lo entiende con fluidez?-. Si las fuentes consultadas son las del PSOE, la respuesta es que, más allá de sus conocimientos de la lengua valenciana. el problema de la candidata es que aún espera conseguir un debate nacional con Ángel Acebes, pues considera que éste está más a su «altura» que Pons."


Crec que al valencianisme polític li fa falta més contundència amb els que li poden llevar vots. ¿Quants mestres d'escola i d'institut super super votaran PSOE i després es queixaran que si el PP fa nosequé respecte al valencià o Canal 9 no fomenta la nostra llengua.

Una última cosa... ¿algú ha vist les sigles pspv per ahí o se n'anaren amb Pla al piset aquell seu?