dimecres, 13 de febrer del 2008

AVE, fiscalitat i els Simpson


M’imagine que certa “sorpresa” s’haurà emportat el lector tradicional de Las Provincias al trobar-se hui amb una tribuna d’opinió escrita en valencià reclamant l’AVE per l’Arc Mediterrani i fart del "para ofrendar". Tot i que Vicent Miquel i Diego es prodiga per les planes del degà encara sorpren. I molt positivament.

Una llàstima que al diari en paper les massa ocultes sigles d'UDPV li diguen poc al lector mitjà d’este i d'altres diaris.

Sorpresa agradable també la que m’ha sobtat a mí al llegir al Mercantil al valencianista possibilista Rafael Beneyto, Secretari de Política Econòmica del Bloc, desenmascarant els partits PPSOEbipartits, deuríem dir- sobre els xecs regals que ens volen donar. De lectura obligada.

I “pa caure de tòs” l’article llegit a les pàgines religioses de La Razón (sí, ho sé, La Razón, qué anem a fer-li) titulat “La teología «oculta» de los Simpson”. A més d’un li haurà caigut el diari de les mans. Ara resulta que els Simpson tenen coses bones (qué dic bones, com a que “representen una visió moral de la vida”). Val la pena llegir-lo, i ho dic seriosament.